Bitter tjejen

Det var en gång en tjej som heter Mercedes och som är 13 år gammal. Mercedes levde ett helt normalt liv. Hon var alltid glad, taggad, positiv och rolig. Det var för att hon hade en pojkvän som hette David. David gav alltid Mercedes en skön vibe. Mercedes hade bra betyg i skolan och hon var vän med alla i hennes klass. Mercedes va omtyckt av allt och alla runtomkring henne. 


Den 12 december så var det hennes dag. Det var hennes födelsedag, hon fyller 14 år. Den dagen var Mercedes så taggad att hon gjorde en fest. Innan festen så mötte hon upp hennes pojkvän David. Hon mötte upp David eftersom David sms henne att han skulle prata med henne om en viktig sak. På Vägen till David så började Mercedes känna sig snurrig och började göra sura miner från ingenstans. Fast Mercedes var en person som aldrig gjorde sura miner. Det såg ut som om någons själ hade gått in i henne och försökt tvinga henne att bli sur/ ledsen.  


När hon var framme så började hon o david snacka. Men David betedde sig väldigt konstigt. Det var som om han aldrig ha känt henne. Han sms henne för att han ville göra slut med Mercedes. För att han är trött på att Mercedes är glad hela tiden. David sa till Mercedes att han vill ha ett bråk någon gång, att hon aldrig blir sur på om david gör fel. Mercedes brydde sig inte och fortsatte va positiv. Hon och David gjorde slut och hon börja skratta hela vägen hem. Mercedes brydde sig inte ett skit att hon gjorde slut med David. Hon sa till sina vänner att det som har hänt, har hänt. Vi kan inte ändra på verkligheten. 


På festen så festade Mercedes och hennes vänner loss. De hade så kul att mercedes inte märkte att hon började få tillbaka de dära konstiga sura/ledsna minerna. Hon avslutade festen och va påväg upp till sitt rum efter en lång dag. 


På Vägen upp så får Mercedes de dära sura/ledsna minerna som hon fick 2 gånger under dagen. Hon började känna sig snurrig och ramla ner från trappan. Mercedes rullade uppifrån och ner på trappan. Hon var medvetslös och hon kände ingenting. 


Dagen efter vaknar Mercedes i ett vitt rum  som var fullt av doktorer och forskare. Hon började höra doktorerna säga att denna är ingen vanlig sak som händer med en 14 årig tjej. Forskarna var där eftersom det va ett sjukdom som Mercedes har. Den sjukdomen har ingen vetat om och att det är bara Mercedes som har sjukdomen. Mercedes börjar prata och hon märker att hon är bitter. Hon börjar skrika och då så försöker doktorerna och forskarna förklara för Mercedes att hon har en sjukdom som heter bitter sjukdomen. När mercedes fick reda på det blev hon bitter och bad alla gå ut ur rummet. 


Några månader efter att hon fick reda på att hon har bitter sjukdomen. Så går hon till skolan och där ser hon att alla kallar henne för bitter tjejen. Detta pågår i 2 år med att folk kallar henne för bitter tjejen. Hon orkar inte mer och bestämmer sig för att ta självmord. 


När Mercedes dör så ångrar alla sig över det de gjorde/ sa till Mercedes. Tillslut fick det alla att tänka på att hur svårt Mercedes verkligen hade det. Och att de aldrig någonsin kalla någon över hens sjukdom. L A


 


 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Digit! 2021 prisutdelning

Min vän Jorden måste jämt snurra utan någon pause.

Digit! 2021 rekord